Unge løser plastikproblem – Københavns Universitet

Nyheder > Alle nyheder > 2009 > 2009.12 > Unge løser plastikproblem

16. december 2009

Unge løser plastikproblem

Plastik objekter11 studerende fra LIFE - Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet præsenterede tirsdag eftermiddag Vestforbrændingen for deres bud på, hvordan man på en mere klimavenlig måde kan håndtere de millioner af hårde plasticbeholdere fra kosmetik, rengøring og fødevarer, som landets største affaldsselskab Vestforbrænding hvert år modtager.

Erhvervssamarbejdet er et element i en række initiativer på LIFE, som gennem tætte erhvervssamarbejder, innovationworkshops og praktikophold forbereder de studerende på, hvordan de bedst sætter deres viden og kompetencer i spil på arbejdsmarkedet.

Innovations-workshop

I to dage har studerende fra bl.a. agronomi, fødevarevidenskab, parasitologi og landskabsarkitektur arbejdet intensivt i en innovations-workshop for i morgen at kunne præsentere Vestforbrændings ledelse for en bæredygtig og brugbar løsning på, hvad vi skal gøre af de millioner af hårde plasticbeholdere, som ender på Vestforbrænding hvert år.

Workshoppen er en del af et 10-dages kursus, hvor de studerende møder virksomheder, får sparring på deres CV og samtidig bliver klogere på effektiv projektledelese, idegenerering, videndeling og innovation. Hensigten er at klæde de snart færdiguddannede kandidatstuderende bedst muligt på til arbejdsmarkedet.