30. september 2014

Universitetet kan mere

Kør en tur med KU

Universitetet er kendt for at udbyde to ydelser – undervisning og forskning. Men universitetet har andet og mere på hylderne. Universitetet står også for klassiske dyder som at gribe dagen – carpe diem, vov at vide – sapere aude, værdien af hårdt arbejde – semper ardens og at skynde sig langsomt – festina lente. Gode gammeldags latinske deviser. Men universitetet går kun al for sjældent i byen med disse fortællinger. Hvorfor ikke? Blandt andet fordi de lyder så umådelig gammeldags. Det behøver de dog ikke at være, specielt ikke i den digitale tidsalder.

Hvordan skal disse, ofte tavse, fodaftryk og varemærker formidles til potentielle studerede, offentligheden, meningsdannere, politikere på en dagsordenssættende måde i den digitale tidsalder?  En tidsalder i hvilken man kun kan fastholde folks opmærksomhed i et par minutter?

I at sætte dagsorden og være offensiv er det ikke nok at give folk hvad de forventer, men også at give dem noget af det som de ikke forventer. Her er vores forsøg fra Københavns Universitet:

Indhold ikke tilgængeligt på grund af cookie-valg

Du kan ikke se indholdet i dette felt på grund af dine cookie-valg.

Klik her for at redigere dine cookie-indstillinger.

Kategori: Statistik, Markedsføring

Læs mere

Læs den fulde engelske tekst på Epoch Times

Læs den fulde danske tekst i Politiken