Tusinder af unge smager på universitetslivet – Københavns Universitet

Nyheder > Alle nyheder > Tusinder af unge smage...

26. februar 2015

Tusinder af unge smager på universitetslivet

Studievalg

Kommende studerende og andre interesserede griber netop nu muligheden for at prøvesmage drømmestudiet på Københavns Universitet. 83 bacheloruddannelser byder inden for i varmen til Åbent Hus 25.- 27. februar og 5. marts.

I 2014 deltog ca. 8000 besøgende i Åbent Hus, og tallet ser ud til at blive endnu højere i år.

Er uni-livet noget for mig? Og hvilket studie skal jeg vælge? Det får tusinder af unge og andre uddannelsessøgende gode bud på, når de i disse dage afprøver de mange forskellige studier på Københavns Universitet til Åbent Hus.

1300 interesserede kom forbi, da Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet skød Åbent Hus-dagene i gang onsdag d. 25. februar, og arrangørerne forventer, at det samlede besøgstal over de kommende dage bliver endnu højere end sidste år, hvor ca. 8.000 nysgerrige besøgte universitetet.

- Åbent Hus er et enormt vigtigt tilbud til de uddannelsessøgende, fordi det giver dem et konkret indblik i studierne. De uddannelsessøgende møder nuværende studerende, taler med undervisere og deltager i prøveforelæsninger. Det hjælper dem med at vælge rigtigt, ligesom det letter studiestarten, fortæller Pernille Kindtler, der er områdeleder for Vejledning og Optagelse på Københavns Universitet.

Mere vejledning og inspiration på Facebook og Instagram

Der er dog ingen grund til at fortvivle for de studiesøgende, der ikke kan nå forbi Åbent Hus. Dialogen indsatsen fortsætter på de sociale medier, ligesom der som altid er masser af information om uddannelsesvalg og optagelse på Studier.ku.dk.

- Vi formidler Åbent Hus-oplevelsen på Facebook og Instagram både under og efter arrangementet. Her vil man blandt andet kunne se film og billeder fra Åbent Hus, ligesom vi har studievejledere til at svare på spørgsmål. Hvis man overvejer at søge ind på KU, er det et nemt sted at holde sig opdateret og få hjælp til ansøgningsprocessen, siger Pernille Kindtler.

Se info og program for Åbent Hus-dagene her.

Følg med på Facebook-siden ’Bliv studerende på KU’.

Kontakt:

Kommunikationsrådgiver Anna Høxbro Bak