27. april 2015

Merkel ser frem til debat med studerende

Kanslerbesøg

Tysklands forbundskansler Angela Merkel lægger vejen forbi Københavns Universitet tirsdag d. 28. april. Sammen med statsminister Helle Thorning-Schmidt debatterer hun Europas økonomi med studerende.

Tirsdag får Københavns Universitet ekstraordinært besøg, når kansler Angela Merkel og statsminister Helle Thorning-Schmidt byder universitetets studerende til debat. Emnet er økonomisk vækst i Europa i kølvandet på den økonomiske og finansielle krise.

Arrangementet, som studerende og ansatte fra Københavns Universitet deltager i, bliver også livestreamet fra kl. 15 på dagen og bliver tilgængeligt på webcast kort efter.

Følg med her fra kl. 15. d. 28. april.

Lykke Friis, prorektor for uddannelse på Københavns Universitet, ser frem til besøget:

-Vi er både stolte og glade for at byde kansleren og statsministeren velkommen. Det er positivt, at kansleren har ønsket at møde vores studerende for at diskutere et vigtigt emne, som betyder noget for os alle sammen.

Kansleren og statsministeren holder hver et kort oplæg, hvorefter de studerende får mulighed for at stille spørgsmål.

Inden debatten på Københavns Universitet besøger kansler Merkel HM Dronningen og taler med statsministeren på Marienborg Slot.