20. maj 2020

Åben essaykonkurrence: Corona og dig

Essaykonkurrence

Er dit institut ikke på listen og/eller har du en spændende personlig historie, så deltag i den åbne essaykonkurrence.

Hånd med pen og bog

Videnskaben kan fortælle store dele af historien om Coronakrisen – men historien er ikke komplet uden kunsten, følelserne, tankemylderet og menneskene bag.

Derfor inviteres du til at skrive et essay helt uden formkrav eller andre benspænd. Du kan skrive reportage, debatindlæg, skældud, ros, fiktion, lyrik, rap, skuespil – eller tegne eller fotografere. Det vigtigste er, at det fortæller en bid af historien om Coronakrisen set gennem studenterbriller.

redaktør Christoffer Zieler, Uniavisen

Du er velkommen til at give essayet et videnskabeligt touch med din faglighed – eller fagligheder, hvis du har flere at trække på.

De bedste skriverier vil blive bragt i Uniavisen, hvor redaktør Christoffer Zieler er spændt på at opleve de KU-studerendes kreativitet:

– Jeg ved, at mange studerende har en kreativ åre, og jeg håber, vi med denne konkurrence kan sætte noget energi fri. Vi glæder os ihvertfald alle på redaktionen til at se, hvordan studerende kan belyse corona fra absolut uvidenskabelige sider.