OL set med forskerøjne – Københavns Universitet

Nyheder > Alle nyheder > Nyhedsimport > 2008.05 > OL set med forskerøjne

06. maj 2008

OL set med forskerøjne

Som optakt til denne sommers OL afholder Institut for Idræt på Københavns Universitet en formidlingsrække om de Olympiske Lege i Beijing.

Formidlingsrækken, der er åben for alle, indledes onsdag d. 7. maj, hvor der gennem to foredrag sættes fokus på eliteidræt. Først fortæller Else Trangbæk om eliteidræt og toppræstationer og stiller bl.a. spørgsmålet: ’Betyder store danske sportspræstationer noget? Herefter sætter Nikolai Nordsborg og Jens Bangsbo fokus på træning af elite-idrætsudøveren. Her er tid ofte den begrænsende faktor, så hvad gør man, når træningen kræver, at man er opmærksom på hver en lille detalje, der kan forbedre præstationen.
Mellem de to oplæg er der tid til at netværke og få en kop kaffe/te.

Tid:
Onsdag d. 7. maj 2008 kl. 15-17
Sted:
Store Auditorium
Institut for Idræt, Københavns Universitet
Nørre Allé 53, 1.sal
2200 København N

Formidlingsrækken fortsættes mandag d. 2. juni og mandag d. 9. juni, hvor emner som doping og spiseforstyrrelser i eliteidræt tages op.

Kontakt: Allis Skovbjerg Jepsen, Institut for Idræt, 35 32 08 04