Anni Søborg ny vicedirektør for uddannelse – Københavns Universitet

Nyheder > Anni Søborg ny vicedir...

29. januar 2014

Anni Søborg ny vicedirektør for uddannelse

Uddannelse

Anni Søborg tiltræder som ny vicedirektør for uddannelse på Københavns Universitet fra 1. februar 2014. Udover at lede Uddannelsesservice i Fællesadministrationen får Anni Søborg bl.a. det overordnede ansvar for at sikre implementering af Strategi 2016 på uddannelsesområdet.

Et enigt ansættelsesudvalg peger på Anni Søborg som ny vicedirektør for uddannelse på Københavns Universitet. Hun har været konstitueret vicedirektør siden 1. maj 2013 og tiltræder nu officielt stillingen som vicedirektør fra den 1. februar 2014.

- Anni er en stærk medspiller og sparringspartner i de igangværende forandringer på uddannelsesområdet på Københavns Universitet. Allerede som konstitueret vicedirektør har hun demonstreret overblik og evne til at implementere trufne beslutninger, og jeg ser frem til det videre samarbejde, siger prorektor for uddannelse på Københavns Universitet Lykke Friis, som var formand for det ansættelsesudvalg, der skulle bedømme de 23 ansøgere til stillingen.

Et massivt fokus på uddannelsesområdet

Anni Søborg får det overordnede ansvar for at lede Uddannelsesservice i universitetets fællesadministration, som består af knap 100 medarbejdere og fem områdeledere.

Derudover får hun blandt andet til opgave at implementere Københavns Universitets Strategi 2016 på uddannelsesområdet, at koordinere og drive processen omkring universitetets første institutionsakkreditering og bistå fakulteterne med at leve op til kravene i den nye SU-og studiefremdriftsreform.

- Uddannelse er det første punkt i universitetets Strategi 2016 og udover de strategiske indsatser er der massivt fokus på uddannelsesområdet med SU- og studiefremdriftsreform, akkreditering og projektet ’studenten i centrum’, der sætter fokus på det fysiske, psykosociale og digitale studiemiljø på universitetet. Alt sammen opgaver, hvor vicedirektøren er en nøglespiller for universitetsledelsen og fakulteterne, siger Lykke Friis.

Ansat på universitetet siden 2007

Anni Søborg er cand.merc. i erhvervsøkonomi og økonomistyring fra Handelshøjskolen i Århus. Efter at have arbejdet på både Handelshøjskolen i Århus og Aarhus Universitet, sagde hun ja til en stilling som chefkonsulent i Uddannelsesservice på Københavns Universitet i 2007.

Anni Søborg blev i 2009 udnævnt til souschef for Uddannelsesservice, inden hun i maj sidste år blev konstitueret vicedirektør, da tidligere vicedirektør Hanne Harmsen fratrådte sin stilling for at søge nye jobudfordringer.

Vicedirektør for Uddannelse
Anni Søborg