De Erfarne

En podcastserie med fortællinger om seniorarbejdsliv og senkarriere

I første sæson af ”De Erfarne” (afsnit 1-6) fortæller seks vidt forskellige mennesker om deres tanker, drømme og håb for de sidste år af deres arbejdsliv og overgangen til pensionisttilværelsen. Lyt med og bliv klogere på seniorordninger, arbejdsglæde, trivsel, pension, senkarriere og seniorarbejdsliv.

Anden sæson af “De Erfarne” (afsnit 7-10, afsnit 9+10 er på vej) handler om alle de muligheder og udfordringer, som byder sig til i den sidste del af arbejdslivet.

I fire afsnit dykker vi ned i forskellige aspekter af senkarrieren: selvstændige seniorer, (ufrivillige) karriereskift sidst i arbejdslivet, seniorers særlige kompetencer, og at være ledig som senior. Lyt med og mød eksperter, der forsker i og til dagligt arbejder emnerne, og fire seniorer, som står lige midt i alle overvejelserne.

Lyt med på Spotify.

Lyt med på Apple Podcast.

Læs mere om hele forskningsprojektet på erfarne.ku.dk

Om podcasten

”De Erfarne” er produceret i forbindelse med projektet Seniorpraksis ved Center for Humanistisk Sundhedsforskning af Marie Gorm Larsen med hjælp fra Louise Folker, Line Steen Bygballe og Aske Juul Lassen. Podcasten er støttet fra Velliv Foreningen.

Kontakt: Marie Gorm Larsen, tlf. 24 89 70 07 - mgl@hum.ku.dk

Tekstlige alternativer

Hvis du har brug for en tekstlig udgave af podcastserien.

E1: Ole fra Fredericia (pdf)

E2: Ivan fra Tvis (pdf)

E3: Inga fra Thyholm (pdf)

E4: Henrik fra Middelfart (pdf)

E5: Lars fra Browst (pdf)

E6: Jørgen fra Vinderup (pdf)

Flere tankevækkende KU-podcasts