13. oktober 2023

Få en på opleveren i efterårsferien på universitetets museer og attraktioner

Efterårsferie

Universitetets museer og attraktioner inviterer til sjove og lærerige oplevelser for nysgerrige og oplevelsesglade sjæle i alle aldre i efterårsferien.

Dekorativt billede
På Statens Naturhistoriske Museum kan du gå bananas i den store abedyst, få et abepas og løse udfordringer i abeudstillingen. Foto: Københavns Universitet

Statens Naturhistoriske Museum

Gå bananas i den store abedyst. Her kan du få et abepas, løse udfordringer i abeudstillingen og være med i lodtrækningen om fine præmier. Eller kom på en guidet tur for både voksne og familier i særudstillingen "Aber – vores vilde familie", hvor husets værter fortæller gode historier og viser spændende genstande. Du kan blandt andet få lov at trykke en gorilla i hånden.

Læs mere om efterårsferie på Statens Naturhistoriske Museum

   

Dissektion
Dissektion på Medicinsk Museion. Foto: Københavns Universitet

Medicinsk Museion

Tag med på en omvisning i børnehøjde og vær med til workshop om hjertet. Oplev den populære studiesamling – rør, mærk og føl på gebisser og kirurgiske instrumenter. Der er skeletter i skabene og medicinhistoriske genstande på hylderne.

Læs mere om efterårsferie på Medicinsk Museion

  

Universitetsbiblioteket i Fiolstræde
Universitetsbiblioteket i Fiolstræde åbnede for offentligheden 3. oktober. Foto: Københavns Universitet

Universitetsbiblioteket i Fiolstræde

Besøg Biblioteksbygningen fra 1861 med den smukke bogsal i hjertet af København. Bliv klogere på bygningens og universitetets historie og kom på rundvisning i de historiske universitetsbygninger ved Frue Plads.

Læs mere om Universitetsbiblioteket

   

Blæksprutte
Efterårsferiens tema på Øresundsakvariet i Helsingør er blæksprutter i danske farvande. Foto: Københavns Universitet

Øresundsakvariet

Efterårsferiens tema på Øresundsakvariet i Helsingør er blæksprutter i danske farvande. Oplev dissektioner af blæksprutter, vær med i Øresundsquizzen, vær kreativ i Kreatoriet, kom på marsvine- og sælsafari på Øresund og meget mere.

Læs mere om efterårsferie på Øresundsakvariet

  
Besøg Københavns Universitets museer og attraktioner

Se oversigten over alle de spændende museer, haver, samlinger og andre attraktioner, som er en del af Københavns Universitet.

Emner