Den store modtagelse

I foråret 2022 ankom mange flygtninge til Danmark fra Ukraine efter Ruslands invasion af landet. Ankomsten var omfattende, mobiliseringen af danske frivillige nåede nye højder og modtagelsen skabte forandringer og bevægelser i den danske flygtningemodtagelse.

Den Store Modtagelse er en podcastserie i fire afsnit, der undersøger hvordan modtagelsen af de ukrainske flygtninge i 2022 blev oplevet af herboende syriske flygtninge, og de sagsbehandlere og frivillige, der tager imod flygtninge i Danmark. 

Om podcasten

Podcastserien er produceret af vært Maya Dyval Bayraktar. Podcastserien er blevet til efter idé af Marie Sandberg og Katrine Syppli Kohl, som også er redaktører.

 “Den Store Modtagelse” er lavet i forbindelse med forskningsprojektet ’Boundary work’ - nye grænseflader mellem stat, civilsamfund og flygtninge i en selvforsørgelses- og hjemrejsekontekst. Forskningsprojektet udføres i et samarbejde mellem DRC Dansk Flygtningehjælp, Røde Kors og Centre for Advanced Migration Studies (AMIS), Københavns Universitet.

  • Vært, tilrettelæggelse og produktion: Maya Dyval Bayraktar
  • Idé og redaktion: Katrine Syppli Kohl og Marie Sandberg
  • Musik: Oskar Dinesen

Podcasten er støttet at VELUX FONDENs HUMpraxis program

Flere tankevækkende KU-podcasts